Brojevi i činjenice

Brojevi i činjenice

Matična tvrtka Kellner & Kunz AG osnovana je 1922. u Beču. Glavno sjedište tvrtke smješteno je u gradu Welsu u pokrajini Gornja Austrija.

U 2018. je zajedno s tvrtkama kćerima u trgovini visoko kvalitenim alatima i spojnom tehnikom napravila promet od 273 milijuna €. U Austriji i u našim tvrtkama kćerima u istočnoj Europi zaposleno je trenutno 1300 osoba. Kellner & Kunz jedna je od dviju glavnih tvrtki RECA grupacije koju čini 28 tvrtki u 20 zemalja Europe. RECA grupacija koncentrirana je na tržišta industrije i obrtništva te nudi kompetentan proizvodni i uslužni program. Isporuka robe svim kupcima u Austriji i istočnoj Europi odvija se direktno iz logističke centrale u Welsu.

Reca d.o.o. Sarajevo je osnovana kao kcerka firma Kellner und Kunz AG u maju 2002. godine. Trenutno ima 45 zaposlenih od toga 40 komercijalista na terenu.Firma Reca se bavi plasmanom vijcane robe, profesionalnog alata i zastupljen je rucni, stezni, rezni i brusni alat, mjerni instrumenti i siroka paleta hemijskih proizvoda. Posebna paznja se poklanja kvalitetu proizvoda u svim fazama pocev od prijema robe, njenog skladistenja, kao i daljnjeg transportovanja do krajnjeg potrosaca.

   

  RECA Newsletter

  Zanimaju Vas naši novi proizvodi i aktuelne akcije? Onda je naš newsletter tačno ono što tražite.
  Ovdje se možete prijaviti!

  Kontakt

  Ukoliko imate dodatnih pitanja ili tražite odgovarajuću kontakt osobu možete nas jednostavno kontaktirati tako što popunite naš kontakt obrazac.

  Kontakt formular

  Posjetite nas također i na ...

  Osim naše globalne RECA web stranice, prisutni smo i s nizom drugih tema na specifičnim društvenim mrežama.