Logistika

Spretni i brzi u dostavi - logistika

Ko sa RECOM sarađuje ne mora razmišljati o mnogo toga. Mi preuzimamo na sebe da bez vašeg angažmana dobijete ocarinjenu traženu robu na mjestu kojem vi kažete u Bosni i Hercegovini.

Ostati uvijek u pokretu

Logistika je više za nas nego samo premještanje robe od A do B. Pod logistikom podrazumijevamo fleksibilne koncepte koji se prilagođavaju vašim potrebama. Jednostavno logično. Šta se krije iza toga? Perfektni zajednički rad motiviranih uposlenika i visokomoderne tehnologije kao i mnoge kreativne glave koje se ne umaraju od toga da uvijek nešto na bolje izmjene i poboljšaju.

Koncepti logistike po mjeri

Intralogistiku ne izmišljamo svake sedmice, nego kombinujemo dokazane elemente naših modularnih procesa i po potrebi iste proširujemo.

Mogućnost isporuka

Mi Vam isporučujemo robu brzo i odgovorno.

Vasa narudžba se odmah obrađuje - svejedno da li poručujete putem telefona, faxa, maila ili direktno od našeg komercijaliste. 
Dostava i vrijeme dostave prema vašim potrebama.

Visoki stepen servisa

… Daje vam sigurnost da ce vaša narudžba pravovremeno biti ispoštovana. Sposobni logistički partneri: Odabrane špedicije isporučuju našu robu od carinskog terminala u roku 24 sata u cijeloj Bosni i Hercegovini.

Savremene tehnologije

Pored trenutno najmodernijeg sistema skladištenja i transportnog sistema visokih performansi tu je i program za upravljanje skladištima koji stalno analizira tok robe te na osnovu novih parametara optimira situaciju skladišta.

RECA Newsletter

Zanimaju Vas naši novi proizvodi i aktuelne akcije? Onda je naš newsletter tačno ono što tražite.
Ovdje se možete prijaviti!

Kontakt

Ukoliko imate dodatnih pitanja ili tražite odgovarajuću kontakt osobu možete nas jednostavno kontaktirati tako što popunite naš kontakt obrazac.

Kontakt formular

Posjetite nas također i na ...

Osim naše globalne RECA web stranice, prisutni smo i s nizom drugih tema na specifičnim društvenim mrežama.