Naše vrijednosti

Održivost

Održivost koja pokreće!

Stabilnost, pouzdanost, humanost, emocije opisuju smisao i svrhu naše grupacije. Održivost i partnerstvo dvije su temeljne vrijednosti koje su nam posebno važne i koje nas prate u našim dnevnim aktivnostima.

Iskrenost i pouzdanost vrlo su važne osobine koje su sadržane i u našem sloganu:

RECA | SPAJA. POKREĆE. INSPIRIRA.

SPAJA. Stabilnost, sigurnost, kvaliteta i dugotrajna tradicija.
Time ostvarujemo dugotrajne i sigurne poslovne odnose.

POKREĆE. Partnerstvo koje se živi.
Samo ako nešto pokrećemo onda i stvaramo održivu korist i dugotrajnu perspektivu.

INSPIRIRA. Mi smo izvor inspiracije.
Inspiracija predstavlja emocionalnost koju dnevno ostvarujemo s našim kupcima.

Briga za društvo i zaštitu okoliša, povjerenje, iskrenost i pošteni međusobni odnos mogu se povezati sa zdravom težnjom za rastom i profitabilnim poslovanjem. Uvjereni smo, da je za nas održivi razvoj strateški faktor uspjeha i bitna konkuretna prednost. Samo profitabilna i uspješna poduzeća mogu si dozvoliti troškove usmjerene na korist društva i ekologije. Naša zdrava gospodarska situacija, priznanja od naših poslovnih partnera i mnoga javna priznanja pokazuju nam da smo na dobrome putu.

Brošura o održivosti

Mag.Ernst Wiesinger

"Održivost nije moderna pojava. Ona je već dugo prisutna u našem poduzeću i predstavlja temelj za dnevne zadatke što i pokazuju mnoge aktivnosti."

Mag. Ernst Wiesinger (Managing Director RECA Group i CEO Kellner & Kunz AG)

Compliance

Compliance ima najviši prioritet

Compliance ima u Kellner & Kunz-u i u RECA grupi zajedno s visokim zahtjevom za kvalitetom, proaktivnom zaštitom okoliša, održivošću u menadžmentu, kod pitanja vezana uz odgovornost zaposlenika i kod svih operativnih procesa najviši prioritet.

Uprava društva Kellner & Kunz AG i direktori svih poduzeća RECA grupe isključivo su se opredijelili za pošteno tržišno natjecanje kao i za pridržavanje svih važećih nacionalnih i međunardonih zakona, posebno onih koji se odnose na korupciju, podmićivanje i dogovora oko cijena koje striktno odbijaju i ne toleriraju ni na bilo koji način.

Kellner & Kunz AG raspolaže s nizom smjernica u kojima su nedvosmisleno formulirane odredbe o ponašanju. Svaki zaposlenik je informiran o tome te je i prošao odgovarajuće školovanje.

Učinkovite smjernice i zaštitne mjere
Učinkovite smjernice, odgovarajuća sigurnosna organizacija kao i ljudi koji se pridržavaju i koriste navedene smjernice predstavljaju značajne sigurnosne čimbenike i trebali bi dodatno podržati uspješni razvoj poduzeća!

"Compliance ima u našem poduzeću u svim područjima najviši prioritet. Kontinuirano ušavršavanje Compliance službenika i interni kontrolni sistem osiguravaju pridržavanje pravila i zakona."

Mag. Astrid Siegel (Uprava, Kellner & Kunz AG)

RECA Newsletter

Zanimaju Vas naši novi proizvodi i aktuelne akcije? Onda je naš newsletter tačno ono što tražite.
Ovdje se možete prijaviti!

Kontakt

Ukoliko imate dodatnih pitanja ili tražite odgovarajuću kontakt osobu možete nas jednostavno kontaktirati tako što popunite naš kontakt obrazac.

Kontakt formular

Posjetite nas također i na ...

Osim naše globalne RECA web stranice, prisutni smo i s nizom drugih tema na specifičnim društvenim mrežama.