Brojevi i činjenice

Brojevi i činjenice

U Becu je 1922 godine osnovana firma  Kellner & Kunz AG a  glavno sjediste firme se nalazi u  Welsu/Gornja Austrija. U  2015 godini je Kellner und Kunz AG sa trgovinom visoko kvalitenih alata i vijaka napravila promet preko  189,3 Mil. Euro (Kellner & Kunz AG i kcerke firme).

U Austriji i u nasim kcerkama firmama u istocnoj Europi su trenutno  1065 osoba zaposlene (od toga 700 na terenu). U Reca-grupi se od  2005 nalazi i austrijski proizvodjac Schrauben Schmid u Hainfeld. Iz Austrije se rukovodi sa kcerkama firmama  u Ceskoj, Madjarskoj, Sloveniji, Hrvatskoj, Poljskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Bugarskoj, Rumuniji i od  2006 i u Turskoj!

Reca d.o.o. Sarajevo je osnovana kao kcerka firma Kellner und Kunz AG u maju 2002. godine. Trenutno ima 45 zaposlenih od toga 40 komercijalista na terenu.Firma Reca se bavi plasmanom vijcane robe, profesionalnog alata i zastupljen je rucni, stezni, rezni i brusni alat, mjerni instrumenti i siroka paleta hemijskih proizvoda. Posebna paznja se poklanja kvalitetu proizvoda u svim fazama pocev od prijema robe, njenog skladistenja, kao i daljnjeg transportovanja do krajnjeg potrosaca.

   

  Promet Kellner & Kunz Group u Mio. EUR

   

  Broj zaposlenih Kellner & Kunz Group

   

  RECA Newsletter

  Zanimaju Vas naši novi proizvodi i aktuelne akcije? Onda je naš newsletter tačno ono što tražite.
  Ovdje se možete prijaviti!

  Kontakt

  Ukoliko imate dodatnih pitanja ili tražite odgovarajuću kontakt osobu možete nas jednostavno kontaktirati tako što popunite naš kontakt obrazac.

  Kontakt formular

  Posjetite nas također i na ...

  Osim naše globalne RECA web stranice, prisutni smo i s nizom drugih tema na specifičnim društvenim mrežama.