PREDUZEĆE

KVALITET

Proizvodi na testu

Šta podrazumijevamo pod kvalitetom?

U našoj matičnoj firmi Kellner & Kunz, izražena svijest kupaca je osnova svakog kvaliteta. Pitanja, zahtjevi i problemi su naš izazov i osnova za naše opredjeljenje. Saradnja sa nezavisnim institutima i praktični prijedlozi iz ličnih kontakata kupaca su osnova za aktivan razvoj proizvoda i osiguranje kvaliteta. Proizvod je pušten u prodaju tek kada su ispunjeni precizno definisani standardi kvaliteta.

Osiguravanje korporativnih procesa

Naša filozofija kvaliteta odnosi se i na procese koji se odvijaju u našoj kompaniji. To, između ostalog, pokazuje i naš sistem upravljanja kvalitetom koji se primjenjuje od 1997. godine. Ispunjava zahtjeve ISO 9001 orijentiranog na procese. Operativne procedure  su orijentisane na kupca bazirane na TQM sistemu. Ovo garantuje izvanredan nivo kvaliteta.

Tražimo pouzdane dobavljače koji vode računa o kvaliteti

KUPOVINA ŠIROM SVIJETA

Otvoreni smo, pošteni i predvidljivi prema našim dobavljačima i težimo trajnim odnosima sa dobavljačima.

Ovo nam je važno

Zato što radimo s prvoklasnim dobavljačima kako bismo našim kupcima pružili ono što zaslužuju: sofisticirana rješenja proizvoda. Moto RECA | SPAJA. POKREĆE. INSPIRIRA. To se odnosi i na kvalitet naših proizvoda i usluga. Ne stojimo mirno, već nastavljamo da se razvijamo i optimiziramo uz inovativne pristupe.

Odabir dobavljača

Uvijek tražimo predane i inovativne dobavljače u svim relevantnim grupama proizvoda, kako za regionalnu tako i za globalnu saradnju. Cijenimo pouzdane partnere koji zajedno s nama daju doprinos optimizaciji cjelokupnog lanca vrijednosti za naše kupce .

Tražimo dobavljača koji vodi računa o kvaliteti

  • Jeste li spremni prodati svoj proizvod pod brendom RECA?
  • Pouzdani ste i predvidljivi?
  • Uvjeravate li inovacijama i slijedite li istu filozofiju?
  • Da li doprinosite optimizaciji procesa?
  • Da li se pridržavate CSR-a u vezi sa pitanjima kao što su životna sredina, održivost, uslovi rada, REACH, upravljanje opasnim supstancama, CE, itd. (pogledajte uslove kupovine)?
  • Jeste li u toku sa novim zakonima i propisima?

 

Sa RECA grupom, Kellner & Kunz AG je međunarodna korporacija sa velikim obimom kupovine. U pojedinačnim grupama proizvoda, kupac dotične grupe proizvoda vam je dostupan kao dobavljač 

Kontakt
Kontakt
Zatvori
Morate prihvatiti kolačice da bi nastavili dalje
Vaša kontakt osoba:
Reca d.o.o. Sarajevo
Reca d.o.o. Sarajevo
Reca Sarajevo eshop
Zoran Stojčinović
prodajni predstavnik za industrijske kupce
Mirnes Bajrić
prodajni predstavnik za industrijske kupce
Ilda Alić-Haračić
Compliance Officer
Potvrdite da niste robot
Hvala Vam na poruci!
Vaša kontakt osoba će Vam se uskoro javiti.