Impressum

Impressum

Izdavac:

Reca d.o.o. Sarajevo

Vijci, alati i normirani elementi

Hifzi Bjelevca 11A

71210 Ilidza - Sarajevo

Tel.: +387(0)33/ 777 720

Fax : +387(0)33/ 789 520

e-mail: reca@reca.ba

Upravni odbor: Mag. Ernst Wiesinger, Slavko Kostic

Iskljucenje odgovornosti

Reca d.o.o. postavlja sadrzaj svoje internetstranice sa velikom pazljivosti  i redovno je aktualizira. Podaci su ipak samo za neobavezne opce informacije i ne mogu se porediti sa individualnim savjetovanjem kupca.

Reca d.o.o. ne preuzima garanciju za aktuelnost, tacnost i potpunost navedenih podataka na stranici  a ni za smetnje pri konektovanju. Isto tako Reca d.o.o. ne preuzima odgovornost za navedene linkove i njihov sadrzaj. 

Za pokretanje linkova napustate ponudu informacija Reca d.o.o. Za ponude drugih a posebno za zastitu podataka mogu vaziti pravila drugih.

Zastita podataka

Svi osobni podaci na webstranici Reca d.o.o. se iskljucivo koriste za individualnu obradu vasih podataka, razmjenu informacija ili dostavljanje ponuda. Reca d.o.o.  garantuje da ce vasi podatci biti cuvani u strogoj tajnosti.

© Copyright 2014, Kellner & Kunz AG i Reca d.o.o.

Sva prava zadrzana. Text, slike, grafike, tonovi, animacije i videomaterijal kao i njihov poredak na webstranici su pod zastitom podataka pokretaca i drugih zakona o zastiti podataka. Sadrzaj ove stranice ne smije se koristiti u komercijalne svrhe tj. ne smije se kopirati ili mijenjati ili prosljedjivati na druga lica. Pored toga neke strane sadrze slike koje su pod zastitom drugih.

Webservice:
Netigo, Internetagentur Düsseldorf

Na vrh

RECA Newsletter

Zanimaju Vas naši novi proizvodi i aktuelne akcije? Onda je naš newsletter tačno ono što tražite.
Ovdje se možete prijaviti!

Kontakt

Ukoliko imate dodatnih pitanja ili tražite odgovarajuću kontakt osobu možete nas jednostavno kontaktirati tako što popunite naš kontakt obrazac.

Kontakt formular

Posjetite nas također i na ...

Osim naše globalne RECA web stranice, prisutni smo i s nizom drugih tema na specifičnim društvenim mrežama.