BU Zanatstvo

Zanatstvo

Partnerstvo koje živi

Naš logo „RECA | HÄLT. WRKT. BEWEGT.” ne odnosi se samo na kvalitet naših proizvoda, nego i na aktivno partnerstvo. Upravo to ubjeđuje naše kupce zanatlije, koji prije svega dolazi iz branša koji su našem fokusu: obrada metala, građevina i instalateri.

Naša snaga leži u konceptu inidividualnih servisnih usluga i u visokom kvalitetu naših proizvoda. Nudimo rješenje problema u oblastima kao što su tehnika pričvršćivanja i montaže sa alatima za ručnu obradu kao i pomoćnim proizvodima za njegu namjenjenih za upotrebu na gradilištima i u radionicama.

 

Od čovjeka čovjeku

Ideje nastaju tokom razgovora. Uz pomoć naših saradnika možemo na licu mjesta da prepoznamo vaše potrebe i želje i da ih ugradimo u inovativne i nove koncepte naših proizvoda i usluga.

Kod naših servisnih usluga je RECA SECO u prvom planu, intelegentan koncept logistike, koji zanatlijama omogućava da imaju uvijek na raspolaganju neophodne C-dijelove. To doprinosi uštedi novca i vremena.

RECA Newsletter

Zanimaju Vas naši novi proizvodi i aktuelne akcije? Onda je naš newsletter tačno ono što tražite.
Ovdje se možete prijaviti!

Kontakt

Ukoliko imate dodatnih pitanja ili tražite odgovarajuću kontakt osobu možete nas jednostavno kontaktirati tako što popunite naš kontakt obrazac.

Kontakt formular

Posjetite nas također i na ...

Osim naše globalne RECA web stranice, prisutni smo i s nizom drugih tema na specifičnim društvenim mrežama.